Advantage Austria Indicare navigare

A 12-a conferinţă a regiunilor şi oraşelor europene (Kers): 25 - 27 septembrie, Salzburg, Austria 

2016.08.24

Institutul regiunilor europene (IRE) vă invită la a 12-a conferinţă a regiunilor şi oraşelor europene ce va avea loc la Salzburg. În centrul dezbaterii va sta subiectul "Durabilitate în regiunile şi oraşele europene".

De mai mult de zece ani Institutul Regiunilor Europene (IRE) se preocupă cu succes de consolidarea oraşelor şi a regiunilor din întreaga Europă. A 12-a conferinţă a oraşelor şi regiunilor europene va avea loc din 25 până în 27 septembrie 2016. Locul de întâlnire: sala congreselor din Salzburg.

În afara discuţiilor de pe podium pe tema integrării durabile, întrebuinţare durabilă a terenului şi durabilitate în domeniul apelor va avea loc şi un forum IRE cu tema "finanţarea proiectelor regionale şi comunale durabile". În afară de acesta, în cadrul ultimei zile de conferinţă a simpozionului IRE se va discuta despre "importanţa moştenirii culturale şi istorice pentru turismul regional".

Pe lângă un mare număr de experţi internaţionali şi factori de decizie din economie şi politică salutăm prezenţa dlui. Wilhelm Molterer, Director al Fondului European pentru Investiţii Strategice (EFSI) care va susţine şi o prezentare.

Participarea este gratuită pentru studenţi şi pentru reprezentanţii oraşelor şi ai regiunilor. Pentru companii taxa de participare este de 350 euro. IRE aşteaptă la eveniment ca. 250 participanţi.

Pentru participare şi mai multe informaţii vă rugăm să vă adresaţi dnei. Martina Balazic (T +43 662 84 32 88-10).

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA