Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

RENEXPO® INTERHYDRO 2016: Euroopan suurimmat vesivoima-alan messut ja kongressi

2016.09.15

RENEXPO® INTERHYDRO 2016, Euroopan vesivoima-alan keskeisin tapahtuma, järjestetään 24.–25. marraskuuta 2016 Salzburgissa.

Vesivoimalla on huomattava taloudellinen merkitys Euroopassa: se auttaa turvaamaan sähkön toimitusvarmuutta ja suojelemaan ympäristöä. 

RENEXPO® INTERHYDRO 2016 -messuille odotetaan noin 140 näytteilleasettajaa. Messuilla esitellään koko vesivoimalaitosten teknologioiden kirjo turbiineista ja pumpuista putkistoihin sekä tietokonejärjestelmistä ja mittalaitteista ohjaus- ja säätötekniikkaan sekä tieto- ja viestintäteknologian sovelluksiin. Insinööritoimistot ja rakennusyritykset esittelevät lisäksi asiantuntemustaan vesivoimalaitosten suunnittelussa ja rakentamisessa.

Samanaikaisesti messujen kanssa järjestetään myös kahdeksasta konferenssista ja seminaarista koostuva kongressi, jotka keskittyvät erityisiin teemoihin pienen mittakaavan vesivoimaloista pumppuvoimalaitoksiin, teknologiasta ekologiaan sekä taloudellisesta soveltuvuudesta rahoitukseen. Tapahtumaa täydentää lisäksi kehysohjelma, joka sisältää ekskursioita ja asiantuntijafoorumeita.

Lisätietoa Salzburgin messukeskuksessa 24.–25. marraskuuta 2016 järjestettävästä RENEXPO INTERHYDRO 2016-tapahtumasta löytyy osoitteesta www.renexpo-hydro.eu .

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA