Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

RENEXPO® INTERHYDRO 2016: Európa legnagyobb, kongresszussal egybekötött Vízerő Vására

2016.09.09

Die RENEXPO® INTERHYDRO 2016 november 24. és 25. között az európai vízenergia ipar innovatív központja lesz.

A vízenergia jelentős mértékben hozzájárul az európai gazdasághoz, a villamosenergia ellátás biztonságához és a klímavédelemhez is.

Mintegy 140 kiállító megjelenése várható a RENEXPO® INTERHYDRO 2016 vásáron. Az eseményen a vízerőművek használatához alkalmazható megoldások kerülnek bemutatásra. A kiállítás főbb területei a turbinák és szivattyúk, a csővezetékek és számítástechnikai berendezések, a mérés-, irányítás- és szabályozástechnikák, belefoglalva a telekommunikációs eszközöket is. Emellett mérnöki és építőipari cégek vízerőművek tervezéséhez és építéséséhez kínálják szakértelmüket.

A vásárral egyidőben megrendezésre kerülő szakmai kongresszus bőségesen, 8 konferencia és szeminárium keretein belül kínál szakmai információkat: a legkisebb vízerőműtől kezdve egészen a szivattyús tárolásig, a technikai részletektől kezdve az ökológiai kérdéseken át, egészen a gazdaságosság és finanszírozás témáiig. A rendezvényt továbbá szakmai kirándulásokból és fórumokból álló keretprogram teszi teljessé.

A 2016. november 24. és 25. között, a salzburgi vásárközpontban sorra kerülő RENEXPO® HYDRO 2016 rendezvényről, további információkat találhatnak a http://www.renexpo-hydro.eu/ weboldalon.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA