Advantage Austria Prikaži navigacijo

RENEXPO® INTERHYDRO 2016: največji sejem za hidroenergijo v Evropi

2016.09.09

24. in 25. novembra 2016 bo RENEXPO® HYDRO 2016 inovativno središče vodne energije v Evropi.

Vodna energija nudi pomemben prispevek k evropskem gospodarstvu, k zanesljivosti oskrbe z električno energijo in varstvu okolja. 

Organizatorji sejma RENEXPO® INTERHYDRO 2016 pričakujejo okoli 140 razstavljavcev, ki bodo predstavili raznoliko ponudbo opreme in tehnike za hidroelektrarne: od turbin in črpalk, preko cevovodov do računalniške opreme, merilne, krmilne in nadzorne tehnike, IT komunikacije itd. Inženirska in gradbena podjetja bodo nudila obsežno strokovno znanje s področja načrtovanja ter gradnje hidroelektrarn.

Istočasno bo potekal strokovni kongres z 8 konferencami in seminarji, ki bo nudil veliko koristnih informacij o temah kot so male elektrarne, tehnologija, ekologija, ekonomija in finance – vse na področju hidroenergije, ter bo obenem predstavljal edinstveno platformo za izmenjavo znanj in mreženje. Spremljevalni program zaokrožujejo strokovne ekskurzije in forumi.

Več informacij o sejmu RENEXPO® INTERHYDRO 2016, ki bo potekal 24. in 25. novembra 2016 na salzburškem razstavišču Messezentrum Salzburg, je na voljo na spletni strani www.renexpo-hydro.eu/ .

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA