Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

 Ön is főnök / főnökasszony szeretne lenni? Franchise vásár 2016! 2016. November 4. - 5. Ausztria, Bécs

2016.09.15

A franchise rendszer az önállóság igen vonzó változata. Az osztrák Franchise vásár a német nyelvterületen idén az egyetlen franchise-okról szóló információs rendezvény. Két napon keresztül a legkülönbözőbb ágazatok nemzeti és nemzetközi franchise rendszerei mutatkoznak be.

2016. november 4. és 5.között a Wiener Stadthalle-t teljes mértékben a franchise uralja. A vásár célközönsége az új és a már működő franchise átvevő vállalatok, a potenciális franchise adók és persze mindenki, aki érdeklődik a téma iránt.

A kiállítók között megtalálhatóak lesznek osztrák cégek, mint a karosszéria szakértő Lucky Car vagy a 24 órás támogatást nyújtó AIS, valamint nemzetközi szinten tevékenykedő vállalatok is, mint pl. a Bang & Olufsen, a TeeGeschwendtner, a Mail Boxes ETC., a Backwerk, a Subway, a ReMax vagy a Bodystreet.

A kiállítási ajánlatot a potenciális franchise partnereknek és a már meglévő, franchise rendszeren keresztűl bővülni kívánó, cégeknek szóló előadások egészítik ki.

A franchise világszerte és Ausztriában is közkedvelt vállalkozási forma. Ebben a gazdaságilag válságos időben és a bizonytalan munkapiacot tekintve sok embert foglalkoztat az önállóság gondolata. Az Osztrák Franchise Szövetség (ÖFV) szerint a jelenleg működő 463 rendszer 9.760  franchise partnerrel, 9.723 helyszínen kb. 8,8 milliárd eurót termel évente.

A szakterületek között a kereskedelem a meghatározó, ezt követi a szolgáltatóipar, a gasztronómia és a gyártás.


Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA