Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Uw eigen baas zijn? Franchisebeurs 2016! Op 4 en 5 november 2016 in Wenen, Oostenrijk

2016.09.15

Franchising is een zeer aantrekkelijk alternatief voor zelfstandig ondernemen. De Oostenrijkse franchisebeurs is dit jaar het enige evenement op het gebied van franchising in heel het Duitstalige gebied. Twee dagen lang worden er nationale en internationale franchisesystemen in verschillende sectoren voorgesteld.

Op 4 en 5 november 2016 staat de Wiener Stadthalle helemaal in het teken van franchising. De beurs richt zich vooral tot personen die eraan denken een eigen zaak te beginnen, maar ook tot de hele franchisewereld. 

Gerenommeerde exposanten zullen er hun franchiseconcepten voorstellen: Oostenrijkse firma’s zoals de carrosseriespecialist Lucky Car en de 24-uursverzorgingsonderneming AIS, maar ook internationale bedrijven zoals Bang & Olufsen, TeeGeschwendtner, Mail Boxes Etc., Backwerk, Subway, ReMax en Bodystreet. 

Lezingen voor potentiële franchisenemers en ook voor bestaande firma’s die via franchising willen uitbreiden, vervolledigen het beursprogramma. 

Franchising is wereldwijd en ook in Oostenrijk een groeiende trend. Zeker in tijden van crisis denken veel mensen door de onzekere arbeidsmarkt eraan voor zichzelf te beginnen. Volgens de Oostenrijkse franchisefederatie (ÖFV) realiseren momenteel circa 463 systemen met 9.760 franchisenemers op 9.723 locaties jaarlijks een netto toegevoegde waarde van 8,8 miljard euro.

Qua sectoren overheerst de handel, gevolgd door de dienstenbranche, de horeca en de industrie.


Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA