Advantage Austria Indicare navigare

Cum e să fii propriul tău şef? Târgul de franciză 2016! Viena, din 4 până în 5 noiembrie 2016

2016.09.15

Franciza este o alternativă foarte atractivă a formei de activitate private. Târgul austriac de franciză din acest an este singurul eveniment de informare despre franciză din întreg spaţiul germanic. Tip de două zile vor fi prezentate sisteme de franciză naţionale şi internaţionale din mai multe domenii.

Din 4 până în 5 noiembrie 2016 complexul expoziţional din Viena se află sub semnul francizei. Târgul se adresează tuturor celor care doresc să devină independenţi în afaceri precum şi întregii scene francizei.

Printre expozanţii renumiţi care îşi vor prezenta conceptele de franciză se numără firme austriece precum expertul în caroserii Lucky Car sau 24 Stunden-Hilfe AIS, precum şi firme active la nivel internaţional precum Bang & Olufsen, TeeGeschwendtner, Mail Boxes Etc., Backwerk, Subway, ReMax sau Bodystreet.

Prezentări în faţa posibililor francizaţi precum şi in faţa firmelor care doresc să activeze în franciză vor întregi oferta târgului.

Franciza se poziţionează atât la nivel internaţional cât şi în Austria pe un trend ascendent. Chiar şi în perioadele de criză multe persoane doresc să dezvolte afaceri în franciză datorită nesiguranţei locului de muncă. Conform asociaţiei austriece a francizei (ÖFV) cele 463 sisteme de franciză cu cei 9.760 francizaţi poziţionaţi în 9.723 locaţii generează o valoare netă de 8,8 mld. euro.

Domeniile cele mai francizate sunt comerţul urmat de servicii, gatronomie şi producţie.


Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA