Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

MODUL University Vienna legt de lat hoger bij de export van Oostenrijks onderwijs

2016.11.02

De MODUL University is de eerste Oostenrijkse privé-universiteit met vestigingen buiten Europa – in China en de Verenigde Arabische Emiraten

In oktober 2016 heeft de  MODUL University Vienna tegelijkertijd twee internationale vestingen geopend. De eerste hiervan is de MODUL School of Tourism and Hospitality Management in samenwerking met de Nanjing Tech University in Nanjing (China) de tweede is de nieuwe MODUL University Dubai campus in de VAE.

De campus Dubai biedt naast de Bachelor-, Master- en MBA-opleidingen ook een college aan voor MODUL-toerismescholen. De MODUL School of Tourism and Hospitality biedt samen met de Nanjing Tech University een Bacheloropleiding aan in Tourism & Hospitality Management. Alle opleidingen en colleges worden in het Engels gehouden en zijn volgens de lokale standaarden geaccrediteerd. Tevens vervoegen ze over de nodige licenties. De accreditatie door de hiervoor verantwoordelijke Oostenrijkse instantie (AQ Austria – Agentur für Qualitätssicherung und Akkreditierung Austria) loopt op het moment nog.

Bij allebei de modellen legt MODUL de focus op de uitvoering van haar curricula en op het omzetten van de opleidingsconcepten. Bovendien garandeert MODUL in de nieuwe vestigingen de opleidingskwaliteit.

Hiermee levert MODUL University Vienna een belangrijke bijdrage aan de export van Oostenrijks onderwijs en zet het instituut de basis voor de intensivering van internationale economische activiteiten.


Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA