Advantage Austria Indicare navigare

PALFINGER, în continuare pe un trend expansionist

2016.11.08

Liderul mondial austriac pe piaţa camioanelor dotate cu macarale îşi extinde şi mai mult activitatea şi îşi continuă cursul expansionist prin achiziţii în domeniul maritim. 

Producătorul de macarale notat la bursă, PALFINGER  îşi forţează expansiunea preponderent în domeniul maritim, prin noi achiziţii. În acest mod a reuşit PALFINGER ca prin preluarea grupului norvegian Harding din domeniul maritim să-şi lărgească paleta de produse şi să-şi extindă reţeaua de service. Harding este unul dintre top ofertanţi de soluţii pentru situaţii de urgenţă şi de servicii life cycle ce dotează mijloacele de transport maritim. Aceste importante achiziţii de până acum au dublat volumul de afaceri până la 300 mil. euro al firmei PALFINGER.

PALFINGER doreşte să-şi întărească poziţia în domeniul maritim und urgentează şi alte achiziţii în spaţiul asiatic.

Ca lider de piaţă pentru soluţii de ridicat instalate pe vehicule de transport de marfă, compania oferă o paletă largă de produse. Afacerea de bază cu soluţii de ridicat instalate pe camioane a fost extinsă în ultimii ani cu alte produse pentru calea ferată, industria forestieră, recycling, service şi transport.

În 2015 grupul ce are 9.000 colaboratori a realizat o cifră de afaceri record de 1,23 mld. euro (+16%). Concernul deţine centre de producţie, montaj şi service în peste 130 ţări fiind astfel aproape de clienţii săi. 

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA