Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Trillingsdemping uit Oostenrijk voor kasteel van Versailles

2016.11.10

Getzner Werkstoffe heeft het nieuwe auditorium op de zolderverdieping van het 350 jaar oude kasteel van Versailles uitgerust met trillingsdemping.

Getzner Werkstoffe heeft zijn opdracht in het historische kasteel van Versailles in de buurt van Parijs met succes afgerond. Om de aangrenzende ruimten van het nieuwe auditorium te beschermen tegen trillingen en geluid en de akoestiek in het auditorium zelf te verbeteren heeft Getzner een antivribratiesysteem geïnstalleerd. 

De steunpilaren van de tribune rusten voortaan op ongeveer 270 steunblokken uit Sylodyn® en Sylomer®. Om de geluidsisolatie flexibel te kunnen aanpassen aan de wisselende omstandigheden in de zaal werden verschillende materialen en lagertypes gebruikt. Op die manier worden over de hele installatiezone homogene geluiddempingswaarden bereikt. Getzner leverde het materiaal en hield toezicht op de installatie. 

Getzner produceert sinds 1969 materialen voor de demping en isolatie van trillingen en structuurgeluid en is op dit gebied een van de toonaangevende bedrijven wereldwijd. De hightechmaterialen Sylomer® en Sylodyn® worden gebruikt in de bovenbouw van het spoor, in vloeren van gebouwen, voor de elastische lagering van machines en als bouwelementen. Zij reduceren trillingen en geluid, verlengen de levensduur van de gelagerde elementen en verminderen zo het onderhoud van spoorbanen, voertuigen, gebouwen en machines.

Naast de kantoren in Oostenrijk en Duitsland heeft de onderneming vestigingen in China, Frankrijk, India, Japan, Jordanië en de VS. Bovendien verkopen partners in 35 landen producten van Getzner.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA