Advantage Austria Indicare navigare

Sistemul de protecţia împotriva vibraţiilor de fabricaţie austriacă pentru palatul de la Versailles

2016.12.20

Getzner Werkstoffe a dotat noul Auditorium din mansarda veche de peste 350 ani a Palatului Versailles de lângă Paris cu un sistem de protecţie împotriva vibraţiilor.  

Getzner Werkstoffe a încheiat cu succes un proiect desfăşurat la Palatul Versailles lângă Paris. Pentru a proteja noile încăperi ale auditoriumul de vibraţii şi de zgomot şi pentru a îmbunătăţi acustica din auditorium, Getzner a instalat un sistem de protecţie împotriva vibraţiilor.

Coloanele tribunei se sprijină pe ca. 270 puncte de sprijin din Sylodyn® şi Sylomer®. Pentru o adaptare flexibilă a sistemului de protecţie împotriva vibraţiilor la diferitele condiţii ale locaţiei au fost folosite diferite materiale şi un număr divers de lagăre. Astfel au putut fi obţinute valori constante ale parametrilor ce definesc vibraţiile. Getzner a preluat atât activitatea de livrare a materialelor cât şi de supraveghere a lucrărilor.

Getzner produce din 1969 materiale pentru protecţia şi izolarea împotriva vibraţiilor şi pentru sunetel fonoizolante şi face parte dintre firmele de top din domeniu. Materialele high tech Sylomer® şi Sylodyn® se folosesc la suprateranul căilor ferate, la clădiri, maşini şi alte componente întrucât reduc vibraţiile şi zgomotul, prelungesc durata de viaţă a subansamblelor reducând astfel cheltuielile de întreţinere ale vehiculelor, transportoarelor, utilajelor pentru construcţii şi maşinilor.

Pe lângă locaţiile din Austria şi Germania firma mai are reprezentanţe în China, Franţa, India, Japonia, Iordania si SUA. În afara acestora, produsele sale se distribuie în alte 35 ţări. 

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA