Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Energy Globe Award 2017 – Haussa kestäviä projekteja!

2016.11.14

ENERGY GLOBE on yksi maailman arvostetuimpia ympäristöpalkintoja, jolla palkitaan vuosittain erilaisia kestäviä aloitteita kaikkialta maailmasta. Osallistujat voivat jättää ehdotuksia vuoden 2017 innovatiivisiksi projekteiksi tiistaihin 6. joulukuuta 2016 mennessä.

Energy Globe Award palkitsee vuosittain merkittäviä, kestäviä ympäristö- ja energia-alan projekteja. Palkinnot jaetaan kansainvälisellä tasolla Maa, Tuli, Vesi, Ilma ja Nuoriso sekä erityisen ”Kestävät muovit” -kategorioiden parhaille projekteille sekä myös kansallisella tasolla. 

Osallistua voivat projektit, joiden painopisteenä on luonnonvarojen suojelu, ilman- ja vedenlaadun parantaminen, energiatehokkuus, uusiutuva energia tai kierrättäminen. Tervetulleita osallistumaan ovat myös projektit, jotka lisäävät tietoisuutta näillä aloilla.

Kaikki lisätiedot Energy Globe-palkinnosta sekä ohjeet osallistumiseen löytyvät osoitteesta www.energyglobe.info/Hakemukset on jätettävä 6. joulukuuta 2016 mennessä.

Energy Globe -palkinnosta on tullut yksi maailman suurimmista ympäristöalan palkinnoista ja se jaetaan vuosittain 177 maassa. Kansainväliset Energy Globe -palkinnot jaetaan globaalisti televisioidussa gaalassa. Kunkin kategorian voittaja palkitaan 10 000 eurolla ja projekti saa osakseen myös kansainvälisen median huomion.

Myös teidän projektinne voi nousta huipputasolle! Osallistukaa ja käyttäkää mahdollisuus esitellä projektianne kansainväliselle yleisölle!

Aiheeseen liittyvät linkit

 
ENERGY GLOBE Award
 
Online submission
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA