Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Energy Globe Award 2017: a legjobb fenntartható projektek!

2016.11.14

Az ENERGY GLOBE a legelismertebb környezetvédelmi díjak közé tartozik a világon, amellyel évente számos fenntartható kezdeményezést tüntetnek ki a világ számos pontján. A 2017-re szánt innovatív projektek még 2016. december 6-ig nyújthatók be.

Az Energy Globe Award évente tünteti ki a kiváló fenntartható projekteket a környezetvédelem és energia területén. A díjakat nemzetközi szinten a föld, tűz, víz, levegő, ifjúság és a "Sustainable Pastics" speciális kategóriák, valamint nemzeti szinten ítélik oda.

A projektek olyan témákban nyújthatók be, mint a kíméletes erőforrás-felhasználás, a levegő- és vízminőség javítása, megújuló energiák alkalmazása, újrahasznosítás vagy a tudatosság általános növelése ezekben a témákban.

További tudnivalók az Energy Globe Award díjjal és a részvétellel kapcsolatban: www.energyglobe.info/ . Jelentkezési határidő: 2016. december 6.

Az Energy Globe Award a maga 177 résztvevő országával a legnagyobb környezetvédelmi díj a világon.

A nemzetközi kategóriagyőzteseket egy globálisan közvetített ceremónia keretei között díjjazzák, 10.000 Euró prémiumot kapnak és a nemzetközi sajtótudósítások középpontjában állhatnak.

Vegyen részt Ön is és használja ki a lehetőséget, hogy projektjét a globális nyilvánosság elé tárhatja!

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA