Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Energy Globe Award 2017: duurzame projecten gezocht!

2016.11.14

ENERGY GLOBE is wereldwijd een van de meest gerenommeerde milieuprijzen en bekroont jaarlijks duurzame initiatieven uit de hele wereld. Innovatieve projecten voor 2017 kunnen tot 6 december 2016 ingediend worden.

Energy Globe Award bekroont jaarlijks hoogwaardige duurzame projecten op het gebied van milieu en energie. De awards worden toegekend op internationaal niveau in vijf categorieën: aarde, vuur, water, lucht, jeugd en de speciale categorie "duurzame kunststoffen", en daarnaast ook op nationaal niveau

In aanmerking komen onder andere projecten die focussen op behoud van de natuurlijke hulpbronnen, verbetering van de lucht- en waterkwaliteit, energie-efficiëntie, gebruik van hernieuwbare energieën, recycling of sensibilisering op deze gebieden.

Alle details over de Energy Globe Award en over deelname vindt u op http://www.energyglobe.info/ . Deadline voor de indiening van projecten is 6 december 2016 

Energy Globe Award is met 177 deelnemende staten vandaag de belangrijkste milieuprijs wereldwijd

De internationale Energy Globe Awards worden tijdens een wereldwijd uitgezonden ceremonie uitgereikt. De winnaars ontvangen een prijs ter waarde van in totaal 10.000 euro en staan in de schijnwerpers van de internationale media.

Neem deel en grijp de kans om uw project voor een wereldwijd publiek te presenteren!

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA