Advantage Austria Indicare navigare

Energy Globe Award 2017: se caută proiecte durabile!

2016.11.14

ENERGY GLOBE se numără printre cele mai renumite premii pentru protecţia mediului la nivel mondial, care premiază anual cele mai durabile iniţiative din întreaga lume. Proiectele inovative pentru 2017 se pot depune până la data de 6 decembrie 2016. 

 Energy Globe Award premiază anual cele mai deosebite proiecte durabile din domeniul mediului înconjurător şi energie. Premierile se desfîşoară pe plan mondial şi sunt structurate în 5 categorii: pământ, foc, aer, tineret, precum şi în categoria specială „Sustainable Plastics“ la nivel naţional.

Pot fi depuse doar acele proiecte cu focus pe economisirea resurselor, îmbunătăţirea calităţii aerului şi a apei, eficienţă energetică, introducerea energiilor regenerabile, reciclare sau conştientizarea reciclării pentru aceste domenii.

Toate detaliile despre condiţiile de participare şi posibilităţile de depunere de proiecte găsiţi pe site-ul ww.energyglobe.info/ .Termen de depunere: 6 decembrie 2016

Energy Globe Award este la nivel mondial, prin participarea a 177 state cel mai important premiu pentru mediu.  

Câstigătorul fiecărei categorii va fi premiat în cadrul unei ceremonii internaţionale, va prim un premiu în valoare de 10.000 euro şi se va afla în atenţia presei internaţionale.

Alăturaţi-vă acestei iniţiative şi folosiţi această şansă de a vă prezenta proiectul autorităţilor internaţionale!

Links pe teme asemănătoare

 
ENERGY GLOBE Award
 
Depuneri online
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA