Advantage Austria Prikaži navigacijo

Energy Globe Award 2017: iščemo trajnostne projekte iz Slovenije!

2016.11.14

ENERGY GLOBE je ena najprestižnejših okoljskih nagrad na svetu, s katero so vsako leto odlikovane trajnostne iniciative s celega sveta. Za nagrado se v letu 2017 lahko z vašim inovativnim projektom potegujete tudi vi! Prijavno dokumentacijo je potrebno oddati do 6. decembra 2016. 

Z nagrado Energy Globe Award vsako leto počastijo uspešne trajnostne projekte na področju varovanja okolja. Na mednarodni ravni podeljujejo nagrado v kategorijah zemlja, ogenj, voda, zrak in mladi. Na nacionalni ravni jo letos podeljujejo v posebni kategoriji „Sustainable Plastics“.

Za nagrado se lahko potegujejo projekti, pri katerih je poudarek na varovanju naravnih virov, izboljšanju kakovosti zraka in voda, energetski učinkovitosti, uporabi obnovljivih virov energije, recikliranju ali ustvarjanju zavesti o teh področjih. 

Več informacij o nagradi, možnostih sodelovanja in prijavi najdete na spletni strani www.energyglobe.info/ .

Rok za oddajo projektov in dokumentacije: 6. december 2016

Za nagrado Energy Globe konkurirajo projekti iz natanko 177 držav sveta, s čimer gre za največjo in najpomembnejšo okoljsko nagrado na svetu. 

Nagrajenci mednarodnih kategorij prejmejo priznane nagrade v sklopu gala prireditve, ki jo v živo prenašajo številne svetovne televizijske postaje, ter denarno nagrado v višini 10.000 EUR.

Izkoristite izjemno priložnost, sodelujte in predstavite vaš projekt mednarodni javnosti!

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA