Advantage Austria Показване навигация

ОССЕ бизнес конференция / OSCE Chairmanship Business Conference /, 25. ЯНУАРИ 2017, Виена 

2016.11.17

Наред с интересната програма международната конференция предлага на участниците уникалната възможност по време на B2B разговори да създадат нови бизнес контакти.

Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (OSZE) със седалище във Виена е най-голямата в света регионална организация за сигурност, която включва 57 държави. Нейните задачи обхващат сътрудничеството в областта на сигурността и превенцията на конфликти. Наред с европейските държави участват и страни като САЩ, Канада, Русия и централно азиатски държави. Страни от Средиземноморието са включени като партньори.

По повод поемането на председателството на ОССЕ от Австрия през 2017 г. ADVANTAGE AUSTRIA организира заедно с Федералното министерство за наука, изследвания и икономика (BMWFW), Федералното министерство за Европа, интеграция и външни работи (BMEIA) и ОССЕ OSCE Chairmanship Business Conference .

Конференцията си поставя за цел да допринесе за подобряване на екологията и развитието на ИТ сектора в страните членки и да засили сътрудничеството между участващите компании и публичните институции. Очаква се да присъстват представители от политическите среди и публичните институции, както и международни компании.

Освен това в рамките на конференцията ще се проведат предварително уговорени B2B-срещи, които, както и конференцията, ще предоставят възможността да се създадат контакти и да се проучат нови бизнес възможности.

Допълнителна информация за конференцията включително начин на регистрация, програма , онлайн уговаряне на срещи (B2B) предлага уебстраницата на форума (на английски).

Конференцията ще се проведе на 25 януари 2017 г. в Стопанска камара Австрия, Виеднер Хауптщрасе 63, 1045 Виена. Езикът на конференцията е английски.

Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA