Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

OSCE Chairmanship Business Conference Wienissä 25. tammikuuta 2017

2016.11.17

Kansainvälinen konferenssi tarjoaa mielenkiintoisen ohjelmansa lisäksi osallistujilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda uusia kontakteja B2B-tapaamisten avulla.

Wienissä päämajaansa pitävä Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö (ETYJ) on 57 jäsenmaallaan maailman suurin alueellinen turvallisuusorganisaatio. Sen vastuualue käsittää turvallisuusyhteistyön ja konfliktien ehkäisyn. Eurooppalaisten maiden lisäksi sen jäseniin kuuluvat mm. Yhdysvallat, Kanada, Venäjä ja useat maat Keski-Aasiassa. Järjestön kumppanimaihin kuuluu lisäksi myös Välimeren alueen maita. 

Osana Itävallan Etyj-puheenjohtajuuskautta vuonna 2017, ADVANTAGE AUSTRIA, Itävallan tiede-, tutkimus- ja talousministeriö (BMWFW), Itävallan Eurooppa-, integraatio- ja ulkoasiainministeriö (BMEIA) sekä ETYJ järjestävät yhdessä OSCE Chairmanship Business Conference -tapahtuman Wienissä.

Konferenssin tavoitteena on lisätä ETYJ-jäsenmaiden edellytyksiä parantaa ympäristön tilaa ja edistää IT-sektorin kehitystä sekä yhteistyötä tapahtumaan osallistuvien yritysten ja julkisten instituutioiden välillä. Konferenssiin odotetaankin osallistuvan edustajia niin julkisista organisaatioista, kansainvälisistä yrityksistä kuin politiikastakin. 

Konferenssiin kuuluvat ennakkoon sovitut B2B-tapaamiset jotka, kuten konferenssi itsessäänkin, tarjoavat mahdollisuuden luoda uusia kontakteja ja kuulostella uusia liiketoimintamahdollisuuksia. 

Lisätietoja konferenssista ja rekisteröitymisestä, konferenssin ohjelman ja online-työkalun tapaamisten sopimiseen (B2B-tapaamisia varten) löytyy tapahtuman internetsivuilta englanniksi. 

Tapahtuma järjestetään 25. tammikuuta 2017 Itävallan keskuskauppakamarissa Wienissä, osoitteessa Wiedner Hauptstrasse 63, 1045 Wien. Konferenssin kieli on englanti. 

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA