Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

OSCE Chairmanship Business Conference: 2017. január 25., Bécs

2016.11.17

Az izgalmas programok mellett ez a nemzetközi konferencia a résztvevőknek egyedülálló B2B üzleti tárgyalási lehetőségeket kínál.

A bécsi székhelyű Európai Biztonsági Együttműködési Szervezet (EBESZ)  földrajzi értelemben a legkiterjedtebb, legátfogóbb páneurópai biztonsági szervezet, amely összesen 57 államot tömörít magába. A nemzetközi szervezet fő funkciója a biztonsági együttműködés és a konfliktusok megelőzése. A tagállamok közé tartozik az európai államok mellett az Egyesült Államok, Kanada, Oroszország és a közép-ázsiai országok is. További meditterán országok pedig partneri kapcsolatban állnak a szervezettel.

Az ADVANTAGE AUSTRIA a 2017-es osztrák EBESZ  elnökség égisze alatt az osztrák Tudományért, Kutatásért és Gazdaságért felelős Minisztériummal, az Európáért, Integrációért és Külügyért felelős Minisztériummal és az EBESZ-szel együtt rendezi meg a OSCE Chairmanship Business Conference eseményt.

A konferencia célja a tagországok környezeti helyzetének javítása és az IT-ágazat fejlődésének katalizálása, valamint a résztvevő cégek és a közszféra együttműködésének előmozdítása. A rendezvény célközönségét a politika, a közszféra és a nemzetközi gazdaság képviselői képezik.

A konferencia ezen kívül teret biztosít előre egyeztetett B2B-találkozóknak is, amelyek a konferenciához hasonlóan a kapcsolatépítés lehetőségét biztosítják.

A konferenciával kapcsolatos további információk, úgymint regisztráció, program , online időpontegyeztetés (B2B-találkozók) a rendezvény honlapján (angolul) találhatók.

A rendezvény időpontja és helyszíne: 2017. január 25., Osztrák Gazdasági Kamara (Wiedner Hauptstraße 63, 1045 Bécs). A rendezvény nyelve az angol.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA