Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

OSCE Chairmanship Business Conference: 25 januari 2017, Wenen

2016.11.17

Behalve een boeiend programma biedt de internationale conferentie naar aanleiding van het Oostenrijkse OVSE-voorzitterschap de deelnemers een unieke gelegenheid in b2b-meetings te netwerken.

Met 57 lidstaten is de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) , gevestigd in Wenen, wereldwijd de grootste regionale veiligheidsorganisatie. Haar mandaat omvat samenwerking op het gebied van veiligheid en conflictpreventie. Behalve de Europese landen maken ook de VS, Canada, Rusland en Centraal-Aziatische staten deel uit van de OVSE. Andere Middellandse-Zeelanden zijn betrokken als partner.

Naar aanleiding van het Oostenrijkse voorzitterschap van de OVSE in 2017 organiseert ADVANTAGE AUSTRIA samen met het Oostenrijkse ministerie van Wetenschap, Onderzoek en Economie (BMWFW), het ministerie van Europa, Integratie en Buitenlandse Zaken (BMEIA) en de OVSE de OSCE Chairmanship Business Conference .

De conferentie wil een bijdrage leveren om de toestand van het milieu te verbeteren, de ontwikkeling van de IT-sector in de lidstaten te bevorderen en de samenwerking tussen de deelnemende ondernemingen en overheidsinstanties te intensifiëren. Verwacht worden politici, vertegenwoordigers van overheidsinstanties en van de internationale economische wereld. 

Daarnaast vinden in het kader van de conferentie vooraf vastgelegde b2b-meetings plaats die net als de conferentie zelf ruimschoots gelegenheid bieden te netwerken en nieuwe zakelijke kansen te creëeren.

Meer informatie, ook over aanmelding, Programma , en het online maken van afspraken voor de b2b-meetings, vindt u op de website van de conferentie (in het Engels).

De OSCE Chairmanship Business Conference vindt plaats op 25 januari 2017 in de Oostenrijkse Federale Economische Kamer (WKÖ), Wiedner Hauptstraße 63, 1045 Wenen. De voertaal is Engels.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA