Advantage Austria Prikaži navigacijo

Poslovna konferenca ob avstrijskem predsedovanju OVSE: 25. januar 2017, Dunaj

2016.11.17

Mednarodna konferenca udeležencem poleg zanimivega programa ponuja tudi edinstveno priložnost za sklepanje novih poslovnih poznanstev in sodelovanj v sklopu B2B pogovorov.

Organizacija za varnost in sodelovanje v Evropi (OVSE) s sedežem na Dunaju je največja svetovna regionalna varnostna organizacija in obsega 57 držav. Med njene poglavitne naloge spada sodelovanje na področju zagotavljanja varnosti in preprečevanja konfliktov. V organizaciji poleg evropskih držav sodelujejo tudi ZDA, Kanada, Rusija in države Srednje Azije, nekatere države ob Sredozemskem morju sodelujejo kot partnerji.

Ob začetku avstrijskega predsedovanja organizaciji leta 2017 prireja ADVANTAGE AUSTRIA v sodelovanju z Zveznim ministrstvom za znanost, raziskave in gospodarstvo Republike Avstrije (BMWFW), z Zveznim ministrstvom za Evropo, integracijo in zunanje zadeve Republike Avstrije (BMEIA) ter Organizacijo za varnost in sodelovanje v Evropi (OVSE) posebno poslovno konferenco: OSCE Chairmanship Business Conference .

Namen konference je prispevati k izboljšanju stanja na področju varstva okolja in razvoja IT sektorja v državah članicah ter okrepiti sodelovanje med sodelujočimi podjetji in javnimi institucijami. Na dogodek so vabljeni predstavniki politike, javnih institucij in mednarodnega gospodarstva.

V sklopu konference bodo potekala tudi v naprej dogovorjena B2B-srečanja (potrebna je predhodna prijava), ki bodo nudila odlično priložnost za vzpostavitev novih poslovnih stikov in sodelovanj.

Več informacij o konferenci, registraciji,  programu in spletnem dogovarjanju B2B sestankov je na voljo na spletni strani dogodka (v angleškem jeziku).

Dogodek bo potekal 25. januarja 2017 v prostorih Gospodarske zbornice Avstrije, Wiedner Hauptstraße 63, 1045 Dunaj. Jezik konference je angleščina.

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA