Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

BauZ! 2017 – Bécsi kongresszus a jövőbemutató építészetről

2016.11.24

A nemzetközi BauZ! Kongresszus ezúttal a "Mi lesz másképp? 2017 és 2050 közötti tervek." mottó alatt fut.

A mottó a 2015-ös párizsi megállapodásra utal, amelynek célja a világgazdaság dekarbonizációja 2050-ig. Mi az, aminek az épületek tervezésénél, illetve kivitelezésénél meg kell/meg kéne változnia, mi az, ami lehet, hogy megváltozik, annak érdekében, hogy ezt a célt elérjük?

Ezzel a kérdéssel foglalkozik a BauZ! 2017 Nemzetközi Kongresszus, amely 2017. február 15. és 17. között, a Bauen & Energie (Építés és Energia) vásár keretein belül kerül megrendezésre Bécsben. Az Ausztriából, Finnországból, Kanadából, valamint Svájcból és az Egyesült Államokból érkező előadók többek között az alábbi témákat mutatják be:

  • Együttműködés egy közös adatbázis alapján
  • A székhely fejlesztése
  • Egy épület az energiaellátás és az energiatermelés csomópontjaként
  • Fenntartható és egyben gazdaságos épületek kritériumai
  • Az életciklus vizsgálata
  • A sikert mérjük, a minőséget biztosítsuk.
 

A rendezvény 2017. február 15-én, szerdán, a Bécs térségében lévő fontosabb új épületeket és városfejlesztési területeket bemutató szakmai kirándulással kezdődik. 

A következő két napon a kongresszus keretein belül előadásokra, egy pódiumbeszélgetésre, speciális témákat érintő workshopokra, egy esti fogadásra, valamint egy kisebb összejövetelre kerül sor a vásárcsarnokban. 

A BauZ! Kongress 2016 eseményről további információkat, beleértve a jelentkezést és a programot is, a rendezvény honlapja kínál.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA