Advantage Austria Indicare navigare

BauZ! 2017 – Congresul vienez dedicat construcţiilor adaptate viitorului 

2016.11.24

Congresul internaţional BauZ! 2017 se va desfăşura anul acesta sub motto-ul "Ce se va schimba? Plan pentru perioada 2017 - 2020".

Motto - ul evenimentului face referire la Convenţia de la Paris din 2015 ce prevede decarbonizarea economiei mondiale până în 2050. Ce trebuie făcut, ce se poate face, ce este permis să se facă şi să se schimbe în activitatea de planificare şi construcţie în următorii ani pentru a se atinge acest obiectiv? 

Acest subiect se va dezbate în cadrul congresului internaţional BauZ! 2017, ce va avea loc în perioada 15 -17 februarie 2017 în cadrul târgului Construcţii & Energie de la Viena. Prezentatori din Austria, Finlanda, Canada, precum şi din Elveţia, Slovacia şi SUA vor discuta subiecte privitoare la 

  • Colaborarea pe o bază comună de date 
  • Dezvoltarea locală
  • Clădirile ca noduri de reţele în alimentarea şi producţia de energie
  • Ce criterii trebuie să îndeplinească clădirile adaptate viitorului ce funcţionează cu, costuri avantajoase
  • Ciclul de viaţă al produselor
  • Evaluarea viitorului, asigurarea calităţii
 

Evenimentul începe miercuri 15 februarie 2017 cu o excursie tematică la cele mai importante clădiri noi şi la cele mai dezvoltate zone ale regiunii Viena.

În următoarele două zile, pe agenda programului congresului figurează prezentări pe teme speciale, o seară festivă precum şi evenimente de networking ce se vor desfăşura în zona de expoziţii din cadrul târgului.

Mai multe informaţii despre BauZ! Kongress 2017, posibilităţi de înregistrare şi program găsiţi pe site-ul evenimentului . 

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA