Advantage Austria Показване навигация

Строителство на бъдещето – специализирана конференция и В2В форум: 17. - 18. МАЙ 2017, виена, австрия

2016.12.09

В центъра на конференцията наред с обмена на иновативни решения и устойчивото саниране на сгради е и създаването на контакти от страна на австрийския строителен сектор с международни компании и институции. Очакват се над 300 фирми, институции и образователни центрове в строителния бранш от цял свят.

Специализираната конференция на 17 май 2017г. предлага редица доклади на ключови фигури и дискусии по най-новото развитие и технологиите във високото строителство в Австрия.Индивидуални B2B разговори с австрийски компании са предвидени в следобедната част на програмата – една идеална възможност да се намерят партньори за нови бизнес начинания.

На втория ден на конференцията на 18 май 2017г. за гостите от чужбина са предвидени екскурзии до избрани обекти в региона на Виена.

Допълнителна информация за събитието като начин на регистрация, програма, онлайн уговаряне на B2B срещи с други участници и др. предлага уебсайта на събитието .

 Специализираната конференция и контактната борса ще се проведат на 17 май 2017г. в Стопанска камара Австрия във Виена. Участието в събитието е безплатно, молим при отказ от участие при направена регистрация за задължително уведомление!

Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA