Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

The Future of Building – konferenssi ja b2b-tilaisuus: 17. - 18. toukokuuta 2017, Wienissä, itävallassa

2016.12.09

Ammattitapahtuman keskiössä on kokemusten vaihto liittyen rakennusten innovatiivisiin ratkaisuihin, ympäristöä säästävät rakennussaneeraukset ja verkostoituminen itävaltalaisen, kansainvälistyneen rakennusteollisuuden kanssa. Osallistujia odotetaan tulevan ympäri maailmaa yli 300. Mukana on muun muassa yrityksiä, instituutioita ja rakennusalan koulutuslaitoksia. 

Konferenssi tarjoaa 17. toukokuuta 2017 useita korkeatasoisia ammattiluentoja ja keskusteluja liittyen viimeisimpiin itävaltalaisiin rakennusalan kehitysnäkymiin ja teknologioihin. Henkilökohtaiset B2B-keskustelut itävaltalaisten yritysten kanssa ovat ohjelmassa iltapäivällä. Tämä on erinomainen tilaisuus löytää uusia yhteistyökumppaneita ja liiketoimintaa. 

Toisena konferenssipäivänä, 18. toukokuuta on kansainvälisille vieraille tarjolla kohdevierailuja ja tutustumista alan projekteihin Wienissä ja sen lähiympäristössä. 

Lisätietoja ohjelmasta ja tapahtumasta sekä tapahtumarekisteröinti, B2B- keskustelujen online varaaminen muiden konferenssiin osallistujien kanssa löytyy tapahtuma sivulta .

Ammattitapahtuma ja B2B-tapaamiset järjestetään 17. toukokuuta 2017 Wienissä, Wirtschaftskammer Österreichin toimitiloissa. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta mutta sitovia ilmoittautumisia pyydetään.  

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA