Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

The Future of Building – SZAKMAI KONFERENCIA ÉS B2B RENDEZVÉNY: 2017. MÁJUS 17-18., BÉCS, AUSZTRIA

2016.12.09

A szakmai konferencia középpontjában az épületek innovatív megoldásaival és fenntartható felújításával kapcsolatos eszmecsere mellett az osztrák építőipar nemzetközi szintű kiszélesítése áll. A szervezők több mint 300 cég, szervezet és oktatási intézmény részvételére számítanak a világ minden tájáról.

A 2017. május 17-én rendezett szakkonferencia számos értékes előadást és vitát ígér a magasépítés legújabb osztrák fejleményeiről és technológiáiról. Délután egyéni B2B-megbeszélésekre kerül sor az osztrák cégekkel – ami ideális lehetőség új együttműködő partnerek és üzleti lehetőségek azonosítására.

A konferencia második napján, azaz 2017. május 18-án a nemzetközi vendégek szervezett kirándulásokat tehetnek Bécs és vonzáskörzete meghatározott építészeti projektjeihez.

A rendezvénnyel kapcsolatos további információk, úgymint regisztrálás, program, online B2B időpontegyeztetés a többi résztvevővel, stb. a rendezvény honlapján  található.

A szakmai konferencia és B2B rendezvény időpontja 2017. május 17., a helyszín pedig az Osztrák Gazdasági Kamara Bécsben. A részvétel, kötelező regisztráció mellett, ingyenes!

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA