Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

The Future of Building – Conferentie en matchmaking-event: 17-18 mei 2017, Wenen, Oostenrijk

2016.12.09

De conferentie focust op innovatieve oplossingen voor gebouwen en duurzame renovatie, maar daarnaast is er ook ruim gelegenheid voor netwerking met de Oostenrijkse bouwsector. Meer dan 300 firma’s, instituten en onderwijsinstellingen uit de bouwsector wereldwijd worden verwacht.

De conferentie op 17 mei 2017 biedt een reeks hoogwaardige vakbijdragen en paneldiscussies over de nieuwste Oostenrijkse ontwikkelingen en technologieën op het gebied van bouw. Individuele b2b-gesprekken met Oostenrijkse ondernemingen staan in de namiddag op het programma – een ideale gelegenheid om partners te vinden voor nieuwe projecten.

Op de tweede dag van de conferentie, 18 mei 2017, kunnen de internationale gasten deelnemen aan excursies naar geselecteerde projecten in de regio Wenen.

Meer informatie over het evenement inclusief inschrijving, programma en het online maken van afspraken met andere deelnemers voor de b2b-meetings vindt u op de website van de conferentie .

De conferentie en het matchmaking-event (b2b) vinden plaats op 17 mei 2017 in de Oostenrijkse Federale Economische Kamer (WKÖ) in Wenen. Deelname aan het evenement is gratis, maar inschrijving is verplicht!

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA