Advantage Austria Indicare navigare

The Future of Building – Conferinţă de specialitate şi eveniment de Matchmaking: 17 - 18 mai 2017, Viena, Austria

2016.12.09

Focusul conferinţei de specialitate îl reprezintă pe lângă soluţiile inovative pentru clădiri şi sanarea durabilă a lor, crearea unor punţi de legătură în industria construcţiilor la nivel internaţional. Peste 300 firme, instituţii şi unităţi de învăţământ din întreaga lume active în industria construcţiilor sunt aşteptate să participe la eveniment. 

Conferinţa de specialitate din ziua de 17 mai 2017 oferă posibilitatea participării la o serie întreagă de prezentări de înaltă clasă şi discuţii despre cele mai noi dezvoltări şi tehnologii din domeniul discuţiilor supraterane. Discuţii B2B individuale cu firmele austriece sunt prevăzute în program - un prilej ideal pentru Dvs. de a vă găsi colaboratori pentru dezvoltarea afacerii.

În a doua zi a conferinţei, în 18 mai 2017 vor fi organizate excursii pentru invitaţii internaţionali, prilej cu care se vor vizita proiecte de interes din regiunea Vienei.

Mai multe informaţii despre eveniment, incluzând înregistrare, program, planificarea online a discuţiilor individuale găsiţi pe site-ul evenimentului (aici ).

Conferinţa de specialitate şi bursa de matchmaking au loc în ziua de 17 mai 2017 la sediul Camerei Economice din Viena, Participarea la eveniment este gratuită dar trebuie anunţată în prealabil! 

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA