Advantage Austria Prikaži navigacijo

The Future of Building – strokovna konferenca in matchmaking dogodek, 18.-18. maj 2017, Dunaj

2016.12.09

V ospredju bodo inovativne rešitve za stavbe, trajnostna sanacija stavb in mreženje na mednarodni ravni. Organizatorji pričakujejo udeležence iz več kot 300 podjetij, inštitucij, zavodov in izobraževalnih ustanov s področja gradbeništva ter infrastrukture.

17. maja 2017 se bodo v dopoldanskih urah vrstila predavanja, podijske diskusije ter predstavitve o najnovejših avstrijskih razvojnih smernicah in tehnologijah na področju visoke gradnje. V popoldanskih urah bodo potekali B2B pogovori z avstrijskimi podjetji – izjemna priložnost, da izmenjajte ideje o novih projektih in sklenete nove poslovne vezi. 

Naslednji dan, 18. maja 2017, imajo mednarodni udeleženci dogodka možnost, da se udeležijo organiziranih ogledov izbranih gradbenih projektov na Dunaju in v njegovi neposredni okolici.

Za več informacij o dogodku, registraciji, programu, spletnemu dogovarjanju B2B terminov z drugimi sodelujočimi podjetji itd. obiščite spletno stran dogodka .

Strokovna konferenca in matchmaking dogodek bosta potekala v prostorih Avstrijske gospodarske zbornice na Dunaju. Udeležba na dogodku je brezplačna, predhodna rezervacija preko spletne strani  je obvezna. 

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA