Advantage Austria Indicare navigare

Aerospace: TEST-FUCHS asigură securitatea la nivel mondial 

2016.12.15

Compania austriacă este lider de piaţă în domeniul aparatelor de testare high tech pentru transportul internaţional aerian şi terestru.

Prin intermediul sistemelor inovative de verificare high tech ale TEST-FUCHS avioanele se pot ridica cu siguranţă în văzduh. În cele din urmă ele trebuiesc verificate temeinic până când primesc avizul pentru decolare. Dar nu numai părţilor exterioare ale aparatelor zburătoare le trebuiesc verificate hidraulica, combustibilul, instalaţia electrică, electronica sau pneumatica, ci şi "părţile zburătoare" intră în vizorul TEST - FUCHS. Astfel se construiesc pentru elicoptere şi avioane componente de sistem pentru alimentarea cu, combustibil, ulei hidraulic şi de lubrifiere. Chiar şi rachetele europene de tragere Ariane sunt dotate cu ventile TEST-FUCHS. 

TEST-FUCHS produce dispozitive de testare pentru spaţiul aerian şi terestru şi este ca producător, lider de piaţă la nivel internaţional pentru astfel de sisteme de testare. Compania produce dispozitive de testare pentru un număr mai mare de 100 de tipuri diferite de avioane. Printre clienţii săi se numără producătorii renumiţi de aparate de zbor precum şi furnizori de marcă pentru industria aerospaţială precum Airbus sau Boeing, sau companii aeriene precum Lufthansa, Singapore Airlines, British Airways şi Air France.

Cota la export este de 95% - cele mai importante pieţe de desfacere sunt Germania, Spania, Franţa şi Marea Britanie. Invers proporţional cresc pieţele din Asia, unde acum există o sucursală la Singapore. O viitoare piaţă de desfacere este America de Nord unde mulţi furnizori de aparate de zbor se află la ei acasă. TEST-FUCHS realizează cu cei ca. 430 colaboratori o cifră de afaceri de ca. 50 mil. euro. Astfel, pentru ca firma să se poată extinde, se va deschide un nou sediu de inginerie şi dezvoltare la Viena. Şi sediul administrativ şi logistic de la Groß Siegharts se va extinde.

Links pe teme asemănătoare

 
TEST-FUCHS GmbH
 
mai mult despre securitate
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA