Advantage Austria Indicare navigare

Sănătatea animalelor - monitorizată din austria

2016.12.20

smaXtec este primul sistem de monitorizare inside pentru o observare permanentă a stării de sănătate, obiceiului de reproducere şi necesarul în alimentaţia animalelor de fermă. 

Şi în agricultură tehnologiile joacă un rol din ce în ce mai important. Un hidden champion austriac se evidenţiază la nivel mondial printr-o tehnologie inovativă de monitorizare a sănătăţii animalelor. Datorită specialiştilor în senzori smaXtec nu a fost niciodată atât de simplu să monitorizezi starea de sănătate a unei cirezi de vaci şi să apreciezi capacitatea de reproductibilitate a fiecărui animal din cadrul cirezii. Şi mai presus decât atât, sistemul permite optimizarea alimentaţiei, obţinerea unei cote de lapte mai mare şi scăderea costurilor cu medicaţia şi cu îngrijirea.   

smaXtec lider de piaţă la nivel mondial în domeniul culegerii de date privitoare la parametrii corporali ai vacilor de lapte. Specialistul în senzori oferă clienţilor săi un sistem unicat de monitorizare. El face posibilă analiza diferiţilor parametrii corporali, diagnosticarea animalelor de fermă şi adoptarea unor decizii imediate privitoare la îngrijirea animalelor.  

Compania austriacă a depistat din timp că rumenul este locul cel mai sigur de unde se pot culege aceşti indicatori astfel încât interpretarea lor să fie sigură. smaXtec oferă un sistem care analizează atât activităţile de mişcare şi temperatura, cât şi valorile PH-ului din rumen. Informaţii despre capacitatea de reproducere şi despre starea de bază a sănătăţii obţinute prin senzori sunt transmise prin WI FI şi poate fi citită de pe computer sau de pe telefonul mobil.  

Tehnologia inside face ca sistemul smaXtec să poată fi aplicat în practică la cirezi de vaci de orice mărime. În ca. 30 ţări sistemul smaXtec este deja implementat în piaţă.

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA