Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Zumtobel Group levert LED-verlichtingssysteem voor Britse supermarktketen Wilko

2016.12.22

Het Oostenrijkse verlichtingsbedrijf heeft een grote opdracht ter waarde van 22 miljoen Euro binnengehaald. Door efficiënte LED-verlichting wordt tot 70% van de energiekosten bespaard.

De Britse supermarktketen Wilko gaat in meer dan 380 filialen en in twee logistieke centrums in de toekomst LED-verlichtingssystemen uit Oostenrijk gebruiken. Hiervoor zullen in de komende jaren meer dan 150.000 lampen en stuurregelingen worden geleverd. Tot eind 2017 zal de gehele binnenverlichting op LED worden omgesteld.  

De uitgebreide services van de Zumtobel Group zijn doorslaggevend geweest voor het gunnen van de opdracht. Wilko ontvangt een turnkey-verlichtingsoplossing, inclusief lichtplanning, installatie, beheer en een uitgebreide garantie. Door innovatieve LED-verlichting bereikt Wilko een reductie van haar energiekosten tot 70%. Het vervangen van lampen, met de nodige plafondverbouwingen, is zonder onderbreking mogelijk. Ook de twee logistieke centrums van Wilko worden op energie-efficiënte LED-verlichting omgesteld.

De internationale Zumtobel Group biedt haar klanten met de merken Thorn, Tridonic, Zumtobel, acdc en Reiss een uitgebreide selectie aan producten en services. Met lampen en verlichtingsoplossingen is Zumtobel marktleider in Europa. Bovendien heeft het bedrijf een wereldwijd toonaangevende functie in de productie van hard- en software voor verlichtingssystemen (LED-lampjes, LED-drivers, sensoren en lichtmanagement). Zumtobel heeft een vestigingsnetwerk over de gehele wereld, met 14 fabrieken op 4 continenten en met verkoopkantoren en partners in 90 landen.  

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA