Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden!

2017.01.13

Promotionele animatiefilm brengt prestatievermogen van de Oostenrijkse exportsector onder de internationale aandacht.

ADVANTAGE AUSTRIA presenteert Oostenrijk als vestigingsplaats voor economische bedrijvigheid en de meest indrukwekkende realisaties van Oostenrijkse ondernemingen in een nieuwe promotionele animatiefilm. De amusante en unieke video bewijst eens te meer dat de Oostenrijkse exportsector altijd borg staat voor succesverhalen. 

De pittige “Did-you-know?”-video belicht een aantal Oostenrijkse exportsuccessen. De animatiefilm toont aan de hand van feiten en cijfers het economische prestatievermogen van Oostenrijk en stelt zijn ondernemingen op een moderne en sympathieke manier voor. Opgeluisterd met een streepje muziek worden clichés over de Alpenrepubliek met een knipoog geplaatst tegenover verrassende en innovatieve producten “Made in Austria”.

De video kent Oostenrijk een innovatief en dynamisch profiel toe en brengt het land onder de internationale aandacht. Tenslotte hebben Oostenrijkse ondernemingen wereldwijd een uitstekende reputatie en behoren ze tot de wereldtop wat betreft kwaliteit, innovatievermogen, knowhow en betrouwbaarheid.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA