Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

Slike povedo več kot 1000 besed

2017.01.13

Nov predstavitveni video prikazuje uspešnost avstrijskega izvoznega gospodarstva.

ADVANTAGE AUSTRIA je pripravila nov predstavitveni video, ki prikazuje gospodarsko lokacijo Avstrijo in izpostavi nekatere uspehe avstrijskega gospodarstva. Zabaven in na svoj način edinstven video je še en dokaz več, da je avstrijsko gospodarstvo garant za uspeh.   

Z vprašanjem »Ste vedeli?« se vedno znova izpostavi izvozni uspeh avstrijskega gospodarstva. Grafično animiran video poudari nekatera posebej zanimiva dejstva in številke, avstrijska podjetja pa predstavi na sodoben in prijeten način. Tradicionalne stereotipe o alpski republiki izniči s prezentacijo nenavadno inovativnih proizvodov "made in Austria". 

Video predstavlja najbolj inovativno in iznajdljivo stran Avstrije ter jo postavi v središče mednarodne pozornosti. Konec koncev uživajo avstrijska podjetja v tujini velik ugled in se po kakovosti, inovativnosti, know-howu ter zanesljivosti iz dobrega razloga uvrščajo med vodilna v svetu. 

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA