Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Itävaltalainen liikenneinfrastruukturi on maailmanlaajuisesti kysyttyä

2017.01.19

Itävalta lukeutuu edelläkävijöihin liikenne- ja liikkuvuusratkaisuillaan. Toimialan yritykset ovat kansainvälisesti erittäin arvostettuja. 

Optimoitu infrastruktuuri ja toimiva liikennetekniikka ovat merkittäviä tekijöitä maan liiketoiminnan harjoittamiselle sekä elämänlaadulle. Itävaltalaiset yritykset vastaavat tulevaisuuden haasteisiin tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja liikenneteknologian saralla, he kiihdyttävät uusia kehityksiä ja panostavat yhteistyöhön.

Itävaltalaisille yrityksille teknologinen kehitys liikenneteknologioissa (tie, rata, vesi, rakentaminen, turvallisuus, älykkäät liikennejärjestelmät/ITS ja automaatio) ovat erityisen tärkeitä. Sillä niiden toteuttaminen ratkaisee muun muassa tulevaisuuden ympäristö- ja liikennepoliittiset ongelmat. Oli kyseessä sitten perinteitä vaaliva perheyritys tai nuori innovatiivinen tulokas - Itävallassa on lukuisia yrityksiä joilla on kilpailukykyisiä tuotteita ja palveluita maailmanmarkkinoille ja joiden osaaminen liikenne- ja informaatioteknologiassa sekä suunnittelussa ja konsultoinnissa on erittäin arvostettua.

Lisätietoja itävaltalaisista yrityksistä jotka toimivat liikenneinfrastruktuurin alalla löydätte uusimmasta FRESH VIEW -julkaisusta - joka on ADVANTAGE AUSTRIA:n sekä Itävallan liikenne-, innovaatio- ja teknologiaministeriön yhteinen hanke.

FRESH VIEW Verkehrsinfrastruktur, Nr. 159 [pdf, 9,758.4kb]

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA