Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

AZ OSZTRÁK KÖZLEKEDÉSINFRASTRUKTÚRA VILÁGSZERTE KERESETT

2017.01.19

A közlekedési és mobilitási megoldások területén Ausztria mindenképp az úttörők közé tartozik. Az ebben az ágazatban tevékenykedő cégek világszerte kiváló hírnévnek örvendenek.

Az optimális infrastruktúra és a működőképes közlekedéstechnika jelentős feltételei egy ország gazdasági sikerének és életszínvonalának. Az osztrák cégek mindenkor innovatív megoldásokkal válaszolnak a jövő kihívásaira, új fejlesztéseket hajtanak végre és az együttműködésre esküsznek.

Az osztrák cégek számára a közlekedéstechnológia (közút, vasút, víz, építkezés, biztonság, intelligens szállítórendszerek/ITS és automatizálás, zajvédelem) területén fogant technológiai fejlesztések különösen fontosak. Ezek megvalósítása ugyanis egyszersmind megoldja a holnap környezetvédelmi és közlekedéspolitikai problémáit is. Legyen szó hagyományos családi vállalkozásokról vagy fiatal, innovatív újoncokról - Ausztriában számos olyan cég van, amely termékeivel és szolgáltatásaival helytáll a világpiacon, illetve a közlekedés- és információtechnológiai szaktudásával sikereket ér el.

További információkat Ausztria közlekedésinfrastruktúra területén működő cégeiről a FRESH VIEW legújabb számában talál - amely az ADVANTAGE AUSTRIA és a Közlekedési, Innovációs és Technológiai Minisztérium közös kiadványa:

FRESH VIEW Verkehrsinfrastruktur, Nr. 159 [pdf, 9,758.4kb]

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA