Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Infrastructura de transport austriacă are cerinţe la nivel mondial

2017.01.19

Austria se numără printre pionierii care au elaborat soluţii pentru mobilitate şi infrastructură. Companiile active în acest domeniu se bucură de un renume extraordinar la nivel internaţional.

O infrastructură optimă şi o tehnică aplicată în trafic perfect funcţională sunt factorii cei mai importanţi pentru o ţară, ca locaţie economică şi pentru calitatea vieţii acelei ţări. Provocările viitoare cu care se confruntă ofertanţii austrieci de soluţii inovative din domeniul infrastructurii de Transport îi determină pe aceştia să găsească noi direcţii de dezvoltare şi să fie deschişi către noi colaborări.

Firmele austriece îşi aduc un aport deosebit în dezvoltarea tehnologiei de transport (străzi, căi ferate, apă, construcţii, securitate, sisteme inteligente de transport/ITS, automatizare, protecţie fonică), deoarece transpunerea lor în practică rezolvă printre altele problemele politicii de transport şi de mediu ale viitorului: fie că este vorba despre firme de familie tradiţionale, sau despre firme nou înfiinţate orientate către inovaţie - în Austria sunt multe firme ale căror produse sau servicii s-au impus pe piaţa mondială diferenţiindu-se prin know.how-ul lor, prin tehnologia lor de informaţie şi infrastructură, prin consultanţă şi inginerie.

Mai multe informaţii despre ofertanţii austrieci din domeniul infrastructurii de Transport vă oferă ultima apariţie a publicaţiei FRESH VIEW - o iniţiativă comună a ADVANTAGE AUSTRIA şi a Ministerului Federal pentru Infrastructură, Inovaţie şi tehnologie.

FRESH VIEW Verkehrsinfrastruktur, Nr. 159 [pdf, 9,758.4kb]

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA