Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Vihreän.rakentamisen.ratkaisut - kesäyliopiston ohjelmana ekologinen rakentaminen: 22.7. – 13.8. 2017 wienissä

2017.01.25

Vihreän. Rakentamisen. Ratkaisut. Kesäyliopisto esittelee huippuluokan itävaltalaisia asiantuntijoita arkkitehtuurin, rakentamisen, ekologian ja kestävän kehityksen alalta. Ohjelmaan rekisteröinti päättyy 10.4.2017. 

Vuonna 2017 on taas 40 opiskelijalle eri puolilta maailmaa mahdollisuus osallistua tämän vuoden Master-tason kurssille Green.Building.Solutions. Wienissä.

Poikkitieteelliset luennot ja workshopit tutkivat ekologisiin ja kestävän kehityksen näkökulmiin liittyen urbaania suunnittelua ja käsittelevät mielenkiintoisia akateemisia aiheita liittyen "vihreään rakentamiseen" ja "passiivitalo" teknologioihin. Arkkitehtien, suunnittelijoiden ja insinöörien pyrkimyksenä on keskustella kasvokkain eri tieteenalojen asiantuntijoiden ja luennoitsijoiden kanssa. Näin saadaan erityistä sisäpiirin tietoa ja käytännön näkökulmia heidän työhönsä liittyen.

Vihreän.Rakentamisen.Ratkaisut. Kesäyliopistoa johtaa OeAD Housing Office yhdessä seitsemän yliopiston kanssa: the Vienna University of Natural Resources and Life Sciences , Vienna University of Technology , Vienna University of Economics and Business , University of Vienna , FH-Campus Vienna , Danube University Krems  ja University of Applied Sciences Technikum Wien . Lisäksi mukana ovat innovative gebäude© alustan edustajat ja Austrian Institute of Technology (AIT)

Lisätietoja kurssista, miten osallistua sekä apurahoista löytyy sivuilta Green.Building.Solutions. Summer University

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA