Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Green.Building.Solutions. - Nyári egyetem ökologikus építészet témakörben 2016. július 22-tól augusztus 13-ig, Bécsben

2017.01.25

A Green.Building.Solutions. nyári egyetem elsőosztályú osztrák szaktudást kínál az építészet, építőmérnöki ismeretek, az ökológia és a fenntarthatóság iránt érdeklődők számára. A jelentkezési határidő 2017. április 10.

2017-ben ismét a világ több mint 40 hallgatója jelentkezhet az idei   Green.Building.Solutions. Master-továbbképzésre Bécsben.

Interdiszciplináris tudás és izgalmas kérdések kerülnek kidolgozásra a több szakmát átölelő előadásokon és workshopokon, melyek témái a zöld építészet és a passzívház-technológia, valamint az ökológiai és fenntarthatósági szempontok figyelembe vétele a várostervezésnél. Feltörekvő fiatal építészek, tervezők és mérnökök találkozhatnak szakértőkkel és előadókkal különböző szakterületekről, és ezáltal különleges nézőpontból ismerkedhetnek meg munkájuk gyakorlati kérdéseivel.

A Green.Building.Solutions. nyári egyetem szervezői az OeAD-Építési Hivatal hét egyetemmel együttműködve, melyek az Agrártudományi Egyetem , a Bécsi Műszaki Egyetem , a Bécsi Gazdasági Egyetem , a Bécsi Egyetem , a Bécsi Főiskolai Campus , a Kremsi Duna-Egyetem és a Bécsi Műszaki Főiskola . A rendezvény partnerei az innovative gebäude© és az Osztrák Technológiai Intézet (AIT) is.

További információk a rendezvényről, a részvételről, valamint ösztöndíj-lehetőségekről  a Green.Building.Solutions. weboldalán találhatók.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA