Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Green.Building.Solutions - Zomeruniversiteit rond ecologisch bouwen: 22 juli t/m 13 augustus in Wenen

2017.01.25

De Green.Building.Solutions zommeruniversiteit biedt Oostenrijkse expertise van topniveau aan op het gebied van architectuur, burgerlijke bouwkunde, ecologie en duurzaamheid. Inschrijven kan tot en met 10 april 2017.

Ook in 2017 kan een veertigtal studenten uit de hele wereld solliciteren voor deelname aan de masteropleiding Green.Building-Solutions in Wenen.

Interdisciplinaire kennis en interessante vragen over duurzaam bouwen en passiefhuistechnologie, maar ook over ecologische en duurzame aspecten van stedenbouw worden behandeld in multidisciplinaire lezingen en workshops. Toekomstige architecten, stedenbouwkundigen en ingenieurs kunnen van gedachten wisselen met deskundigen en docenten uit alle mogelijke vakgebieden en zo kennismaken met de praktijk vanuit een bijzondere invalshoek.

De Zomeruniversiteit Green.Building.Solutions. wordt georganiseerd door OeAD-Wohnraumverwaltung (huisvestingsdienst) in samenwerking met zeven universiteiten: Universität für Bodenkultur Wien , Technische Universität Wien , Wirtschaftsuniversität Wien , Universität Wien , FH-Campus Wien , Donauuniversität Krems en FH Technikum Wien . Er zullen ook vertegenwoordigers zijn van innovative gebäude© en de Austrian Institute of Technology (AIT) .

Meer informatie over opleiding, deelname en studiebeurzen  vindt u op de website van Green.Building-Solutions. Summer University

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA