Advantage Austria Prikaži navigacijo

Green.Building.Solutions. – poletna univerza na temo ekološke gradnje, 22. julij - 13. avgust 2017, Dunaj

2017.01.25

Na poletni univerzi Green.Building.Solutions. bodo udeleženci prejeli obsežne informacije s področja arhitekture, gradbenega inženiringa, ekologije in trajnostnega razvoja. Rok za oddajo prijav je 10. april 2017.

Tudi letos se lahko za udeležbo na magistrskem programu Green.Building.Solutions.  na Dunaju potegujejo interesenti iz celega sveta. Na voljo je 40 prostih mest.

V ospredju bodo teme, ki zadevajo zeleno gradnjo, tehnologijo za gradnjo pasivnih hiš in ekološki, gospodarski ter trajnostni aspekti načrtovanja mest. Vrstila se bodo interdisciplinarna predavanja, predstavitve in delavnice. Program je namenjen bodočim arhitektom, načrtovalcem in inženirjem. Udeležencem nudi edinstveno priložnost, da spoznajo strokovno specifične vsebine z interdisciplinarne perspektive in pridobijo bogato znanje, ki ga bodo znali uporabiti v praksi.

Poletno univerzo Green.Building.Solutions. organizira OeAD Housing Office/Wohnraumverwaltung v sodelovanju z naslednjimi sedmimi univerzami: , Vienna University of Technology , Vienna University of Economics and Business , University of Vienna , FH-Campus Vienna , Danube University Krems and University of Applied Sciences Technikum Wien . Pri organizaciji sodelujejo tudi predstavniki združenja innovative gebäude©  in Avstrijskega inštituta za tehnologijo (Austrian Institute of Technology; AIT) .

Podrobnejše informacije o programu, prijavi in možnostih štipendiranja najdete na spletni strani Green.Building-Solutions. Summer University .

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA