Advantage Austria Indicare navigare

World Sustainable Energy Days: 1 - 3 martie 2017, Wels, Austria

2017.01.27

World Sustainable Energy Days este una dintre cele mai mari conferinţe anuale la nivel european ce oferă o combinaţie unică de evenimente pe tema energiei durabile.

De mai mult de 20 ani experţi şi experte din întreaga lume se adună la Wels cu ocazia conferinţei World Sustainable Energy Days . În 2016 a fost înregistraţi mai mult de 700 participanţi din 57 ţări. În 2017 World Sustenable Energy Days va include 8 conferinţe de specialitate şi evenimente interactive pe teme precum tehnologie, strategie şi finanţare:


Alte puncte de interes pentru discuţiile de afaceri:

  • Kooperations-Plattform oferă posibilitatea de a găsi noi parteneri de afaceri în cadrul discuţiilor bilaterale (teme de discuţie: biomasa şi eficienţa energetică)
  • Poster-Präsentation proiecte de succes din domeniile eficienţei energetice şi energii regenerabile
  • Energiesparmesse : târg de referinţă dedicat energiilor regenerabile şi eficienţei energetice la care se aşteaptă participarea a peste 100.000 vizitatori. 
  • Fachexkursionen excursii tematice pe tema peleţilor şi a combustibililor - rumeguş precum şi a clădirilor cu, consum scăzut de energie

Informaţii detaliate despre program, înregistrare, rezervare hotelieră, etc. vă oferă site-ul conferinţei Konferenz-Website .

Limba de desfăşurare al conferinţei (traducre simultană): engleză, germană..

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA