Advantage Austria Indicare navigare

ENGEL: Tehnica de turnare prin injecţie marca liderului de piaţă

2017.01.31

Cu cele mai noi tehnologii, cu cele mai moderne echipamente de producţie şi cu o extinsă activitate de service şi suport, austriecii îşi conving clienţii din lumea întreagă. 

Echipamentele ENGEL sunt echivalentul mărcii de autoturisme Porsche aplicată în tehnica de injecţie. Nu este de mirare că firma oferă soluţii competitive şi inovative şi este lider pe piaţa utilajelor dedicate tehnologiei de injecţie. 

ENGEL Gruppe se extinde continuu pe noi pieţe, are deja 9 fabrici în Asia şi America de Nord şi este prezentă în peste 85 ţări. La acest moment compania înregistrează o cifră de afaceri de 1.25 mld. euro şi are la nivel mondial peste 5.200 colaboratori; cota la export este de ca. 95%. În anul în curs concernul va investi ca. 100 mil. euro preponderent în construcţia de noi locaţii în Austria. Dar şii în China şi în Coreea de Sud se aşteaptă finalizări de investiţii. ENGEL este singurul producător din Asia de echipamente pentru tehnica de injecţie care aprovizionează mai multe pieţe locale. 

Clienţii săi acoperă mai multe industrii începând de la cea de automobile, continuând cu cea a producătorilor de injectoare şi ambalaje şi ajungând la producătorii de telefoane mobile şi tehnică medicală. Tehnologia grupului este acoperită de ca. 300 patente active.

.


Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA