Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

MIT Europe Conference: 2017. március 29.-30., Osztrák Gazdasági Kamara, Bécs

2017.02.01

2017. március 29. és 30. között a kutatás és technológia területéről érkező nemzetközi szakértők, valamint vállalkozók találkoznak az Osztrák Gazdasági Kamarában, hogy megvitassák a „Mind the Gap – Technological Leaps vs. Strategic Steps“ kérdéskörét. Közel 500 vendégre számítanak.

Immár ötödik alkalommal lesz a világhírű Massachusetts Institute of Technology (MIT) kutatói elitje az Osztrák Gazdaság Kamara vendége. Bécs két napig ismét a legújabb technológiákról, úttörő innovációkról és nemzetközi trendekről szóló vita központjává válik, amely vita során elválik, hogy ezek a trendek új piacokat nyitnak vagy teljesen megváltoztatják a status quót.

Az MIT Europe Conference 2017 címe „Mind the Gap – Technological Leaps vs. Strategic Steps“. Ezt a címet abból a célból választották, hogy megmutassák, hogy az egyre gyorsabb technológiai fejlődésnek milyen példátlan hatása lehet a stratégiai tervezésre.

Az MTI magas rangú előadói lesznek ebben az évben: Michael Benjamin, Kerri Cahoy, Federico Casalegno, John Hart, Steve Leeb, Carlo Ratti, Donna Rhodes, Vivienne Sze és Amos Winter.

További információkat a rendezvényről - beleértve a regisztrációt, programot és szállást - a konferencia honlapja kínál.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA