Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

MIT Europe Conference: 29.-30. marec 2017, sedež Gospodarske zbornice Avstrije na Dunaju

2017.02.01

Na sedežu Avstrijske gospodarske zbornice na Dunaju se bodo 29. in 30. marca 2017 zbrali mednarodni strokovnjaki s področja raziskav in tehnologije ter podjetniki in v okviru tokratne konference MIT obravnavali temo „Mind the Gap – Technological Leaps vs. Strategic Steps“. Organizatorji ponovno pričakujejo več kot 500 udeležencev.

Avstrijska gospodarska zbornica bo konec marca že šestič gostila svetovno znane raziskovalce z vodilne raziskovalne in tehnološke ustanove in univerze v ZDA, Massachusetts Institute of Technology (MIT). Takrat se bo Dunaj za dva dni spremenil v samo središče diskusije o najnovejših tehnologijah, inovacijah in mednarodnih trendih, ki odpirajo vrata na nove trge.

Konferenca MIT Evropa 2017 bo potekala pod naslovom„Mind the Gap – Technological Leaps vs. Strategic Steps“. Tema je bila načrtno izbrana, s ciljem, da izpostavi, kakšne doslej še nepredstavljive vplive ima lahko vedno hitrejši tehnološki razvoj na strateško načrtovanje.

Tudi letos se bodo na konferenci zvrstili številni priznani govorniki z inštituta MIT, med drugim Michael Benjamin, Kerri Cahoy, Federico Casalegno, John Hart, Steve Leeb, Carlo Ratti, Donna Rhodes, Vivienne Sze in Amos Winter.

Več informacij o dogodku, registraciji, programu, možnostih nastanitve itd. najdete na uradni spletni strani prireditve.  

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA