Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Pioneers Festival: Startup-yritykset ja rahoittajat tapaavat Itävallassa

2017.05.18

Johtava tulevaisuuden teknologioihin ja yrittäjyyteen keskittyvä tapahtuma järjestetään Itävallan pääkaupungissa Wienissä kuudetta kertaa.

Verkostoitumistilaisuus tarjoaa kansainvälisille vieraille ja itävaltalaisille startupeille ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda uusia kontakteja ja tutustua potentiaalisiin liiketoimintakumppaneihin.

Pioneers -festivaalin  lippu liehuu Wienin Hofburgin palatsin salossa kahden päivän ajan, 1.-2. kesäkuuta 2017. Festivaalin osallistujat pääsevät näkemään ja kokemaan uusinta teknologiaa, joka tulee muovaamaan tulevaisuuttamme seuraavien kahden - viiden vuoden aikana. Tapahtuman osallistujamäärä on rajoitettu. 

Pioneers-festivaalin startupit pääsevät osallistumaan monipuoliseen ohjelmaan ja lukuisiin Pioneers-aloitteisiin. Tapahtumaan osallistuu myös nimekkäitä yrittäjiä ja yrityksiä. Startupit pääsevät puhumaan potentiaalisille rahoittajille ja yhteistyökumppaneille samalla kun kansainvälisesti tunnetut puhujat keskustelevat mielenkiintoisista aiheista kuten tulevaisuuden teknologioista ja yrittäjyydestä. 

Oletko kiinnostunut Itävallasta, itävaltalaisista innovaatioista ja Pioneers-tapahtumaan osallistumisesta alennettuun hintaan? Ota yhteyttä toimistoomme , kerromme mielellämme lisää:

Itävallan Suurlähetystö - Kaupallinen Edustusto
Mannerheimintie 15 aB, 00260 Helsinki
T 09 4366 330
F 09 4366 3399
E helsinki@advantageaustria.org
Yhteyshenkilö: Mari Koivunen

Aiheeseen liittyvät linkit

 
Pioneers Festival 2017
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA