Advantage Austria Prikaži navigacijo

PIONEERS FESTIVAL: srečanje startup-scene in potencialnih investitorjev v Avstriji

2017.05.18

V avstrijski prestolnici bo 1. in 2. junija 2017 že šestič potekal PIONEERS FESTIVAL, vodilni dogodek na področju tehnologije prihodnosti in podjetništva.

Pioneers Festivals nudi mednarodnim obiskovalcem ter avstrijskim startupom edinstveno priložnost za druženje, mreženje in vzpostavitev novih stikov s potencialnimi poslovnimi partnerji.

Dogodek bo potekal 1. in 2. junija 2017 v znameniti dunajski palači Hofburg. Omejeno število udeležencev bo seznanjeno z najnovejšimi tehnologijami, ki bodo v naslednjih 2-5 letih sooblikovale naše življenje in zaznamovale svet.

Dvodnevni dogodek bo udeležencem nudil pester program in informacije o različnih iniciativah. Predstavniki startup scene bodo imeli možnost, da se predstavijo potencialnim investitorjem in poslovnim partnerjem. Prisotni bodo številni mednarodno priznani podjetniki in govorniki, ki bodo obravnavali teme kot sta tehnologija prihodnosti in podjetništvo.

Vas zanimajo inovacije, ki jih razvijajo v Avstriji? Želite investirati v njih? Se želite udeležiti dogodka Pioneers Festivals 2017 pod posebnimi pogoji? Stopite v stik z našo pisarno. Kontaktne podatke najdete v zgornjem desnem kotu. 

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA