Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Exportprijswinnaar ‘Kmo en Ambachten’ 2017: IMAGOTAG GmbH

2017.07.19

Sinds 1994 worden Oostenrijkse ondernemingen door de Oostenrijkse Federale Economische Kamer en het Ministerie van Wetenschap, Onderzoek en Economie voor hun uitzonderlijke successen op internationale markten onderscheiden met de exportprijs. In de categorie ‘Kmo en Ambachten’ ging het goud dit jaar naar IMAGOTAG GmbH.

IMAGOTAG is één van 's werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van digitale oplossingen voor de detailhandel en voor centraal beheerde, elektronische prijsaanduidingen. De groep ontwikkelt en verkoopt alle componenten van zijn systemen (software, etiketten, radiogolftechniek, bevestigingen) zelf en biedt de klant daarmee een totaaloplossing.

De systemen van IMAGOTAG zijn in ongeveer 12.000 winkels in 55 landen over de hele wereld in gebruik: van digitale prijskaartjes over real-time goederenbeheer naar analysetools die het gedrag van de koper weergeven. Het bedrijf heeft met haar strategische partner Store Electronic Systems (SES) al meer dan 150 miljoen digitale prijskaartjes geïnstalleerd.

De belangrijkste buitenlandse markten voor dit bedrijf zijn Duitsland en Frankrijk. Het exportaandeel bedraagt ongeveer 98%.

Voor het laatst geactualiseerd op:
2017.09.27
Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA