Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Exportprijswinnaar ‘Handel’ 2017: SKIDATA AG

2017.07.25

Sinds 1994 worden Oostenrijkse ondernemingen door de Oostenrijkse Federale Economische Kamer en het Ministerie van Wetenschap, Onderzoek en Economie voor hun uitzonderlijke successen op internationale markten onderscheiden met de exportprijs. In de categorie ‘Handel’ ging het goud dit jaar naar SKIDATA AG.

SKIDATA is een toonaangevende wereldwijde leverancier van toegangsoplossingen en bezoekersbeheer. Er zijn bijna geen skigebieden, ondergrondse parkeergarages of stadions ter wereld die geen SKIDATA-toegangssystemen gebruiken.

Meer dan 10.000 SKIDATA-systemen in meer dan 100 landen zorgen voor een snelle en veilige toegang van mensen en voertuigen tot sportevenementen, luchthavens, winkelcentra, beurzen en recreatieparken. SKIDATA concentreert zich op geselecteerde groeizones en heeft de afgelopen jaren haar wereldwijde aanwezigheid uitgebreid met 26 dochterondernemingen en vijf joint ventures.

Een belangrijk onderdeel voor dit succes zijn de innovaties. Ongeveer een vijfde van de omzet wordt terug geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling.

De belangrijkste buitenlandse markten voor dit bedrijf zijn de Verenigde Staten, Australië, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Het exportaandeel bedraagt ongeveer 90%.

Voor het laatst geactualiseerd op:
2017.09.27
Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA