Advantage Austria Показване навигация

13. Конференция на европейските региони и градове (KEРГ): 24 - 26 септември 2017 г. в Залцбург, Австрия

2017.07.28

Институтът за регионите в Европа (ИРE) кани на 13-тата конференция на европейските региони и градове в Залцбург. В центъра на форума е темата „Следваща генерация – атрактивни региони и комуни за бъдещите поколения“.

Вече 12 години Институтът за регионите в Европа (ИРЕ) успешно се стреми към засилване ролята на регионите и общините в цяла Европа. 13. Конференция на европейските региони и градове ще се проведе от 24 до 26 септември 2017 г. в конгресния център в Залцбург.

Наред с три подиумни дискусии по темите „Атрактивно развитие на селските региони за бъдещите поколения“, „Следващата генерация възобновяема енергия“, и „Старт-ъпи в регионите – бъдеще за младото поколение“, ще се проведе и ИРЕ-форум на тема „Следващата генерация страни членки на ЕС“. Конференцията ще завърши с ИРЕ-симпозиума „Частните образователни институции – шанс за младежта“.

Наред с редица международни експерти и високопоставени лица от сферата на икономиката и политиката доклад ще се изнесе и еврокомисарят по съседската политика и преговорите за разширяване на ЕС Йоханес Хан.

Участието за представители на градове и региони, членове на ИРЕ, както и за студенти е безплатно. Таксата за участие за компании е 350 евро. Институтът за регионите в Европа (ИРЕ) очаква около 250 участници.

Моля изпратете Вашата заявка за участие на г-жа Martina Balazic (T +43 662 84 32 88-0).

Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA